2012-03-01 08:52:50• hírek • Astronet

Napi horoszkó: Mérleg - Kétségbe vonhatják rátermettségét

Napi horoszkóp március 1-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Semmi oka rá, hogy feladja az álmait. Attól még, hogy nem mindenki akar önnel álmodni, még nincs oka a visszavonulásra. A lelkesedése határtalanságán is múlik, hogy hány embert sikerül magával ragadnia végül.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Már túl van a legnagyobb nehézségeken, próbálja végre pozitívan szemlélni a helyzetét. Most már csak a trauma utáni sokk, amivel meg kell küzdenie. Szomorkodás helyett gondoljon inkább az eljövendő szép sikerekre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ne legyen olyan megátalkodott gyanakvó! Akit eddig az ellenségének gondolt, az jót akar önnek. Sőt önöknek, talán együtt is. Sokban múlik a hozzáállásán is, hogy az eddigi ellenségét szövetségesévé, sőt akár barátjává tegye.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Talán csalódnia kell abban, akiben eddig teljesen megbízott. A csalódás azonban nemcsak rajta, hanem önön is múlik. Talán túlzott elvárásai voltak vele szemben, amit lehetetlen teljesíteni. Legyen belátóbb! Ne ítélkezzen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Kedvetlenül kezdheti a napját, de aztán meg egyre kedvesebb lesz. És higgye el, minél több mosolyt ad a környezetének, annál több jókedv és derű áramlik majd vissza önre is. A végén szinte boldognak érezheti magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Álmodozó és mélázó kedvében van. Kár, hogy ezt a főnökei nem díjazzák. A koffeines tartalmú italok hatása is mintha inkább visszájára fordult volna. Próbálkozzon a reggeli tornával, vagy sok sétával a friss levegőn!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Valaki kétségbe vonhatja a rátermettségét a munkájával kapcsolatban. Ez bosszantó, de ne hagyja, hogy az indulatai vezéreljék. Még mindig több a támogatója, mint az ellensége. Főleg a fiatal nők körében kedvelik sokan.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Egy távoli, rég elfeledett barátja találhat ma önre. A baj csak az, hogy maradt néhány tüske önben a régi időkből, vele kapcsolatban. Ám hamarosan tapasztalhatja, hogy a barátság erősebb, mint a harag.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Érzelmes hangulatba kerülhet ma, de ezt nem biztos, hogy mindenki megérti. Van, aki némi gyanakvással szemléli az ön ömlengéseit. Inkább legyen visszafogott, és szóvirágok helyett elégedjen meg a bölcs mosollyal.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Szerezzen örömöt egy régi ismerősének azzal, hogy nem feledkezik meg valamilyen jeles eseményről az életében. Nem feltétlenül az ajándék, ami számít, hanem az odafigyelés és a jó szó. A kedvesség nem kerül semmibe.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Pénzügyeket intézne, de az a nap aligha alkalmas rá. Túl nagy tervei vannak, de azok még nagyobb akadályokba ütköznének. Ma ráadásul nagyon hangulatember. Várjon holnapig, akkorra talán higgadtabb pillanatai is lesznek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Barátai is segíthetnek abban, hogy megoldhasson egy problémát. Túl sok ellenséget is szerzett, és az ön lelkiereje nem elég, hogy delülkerekedhessen rajtuk. Egy szilárd jegyű (Vízöntő, Bika, Oroszlán vagy Skorpió) sokat segíthet.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: